www.borstvoedingsadviezen.nl
Borstvoeding, de beste start......
Mamacafé

Vrijdag 3 Maart van 10.00-12.00 uur is het laatste Mamacafé bij zorgcentrum Suderigge!

Op Vrijdag 7 April tussen 10.00-12.00 uur is iedereen van harte welkom op onze "nieuwe" locatie bij Doomijn kinderopvang aan de betelgeuze 5 in Lemmer.

Wij, Yvet Sliep (draagdoekconsulente) en Lutske Hornstra (Lactatiekundige) zullen om en op ochtend of middag aanwezig zijn. In principe is Lutske op de ochtenden (10.00-12.00 uur) aanwezig, en Yvet op de middagen (14.30-16.30 uur). Daarnaast zijn wij blij te kunnen melden dat we vanaf April gaan samenwerken met kinderfysiotherapeute Geeske van Kesteren en logopediste Tineke Kuizenga. Zij zullen regelmatig aanschuiven om eventuele vragen van ouders te beantwoorden.                                                                        

 

.